Hoe sta jij in de race van digitalisering?

Het is al een tijdje de grootste trend op werkgebied. Toch lopen bedrijven vaak nog achter. Wat is digitalisering precies, en wat brengt de toekomst? Als we niet de definitieve stap zetten naar digitaal werken, verliezen we concurrentievoordeel, flexibiliteit en efficiëntie.

347
0

Bij digitalisering kun je denken aan; documenten digitaliseren, videovergaderen, processen automatiseren, etc. In de basis gaat het om een noodzakelijke duurzame oplossing; we willen af van het gebruik van papieren documenten. Daarnaast kun je met digitalisering kosten besparen en processen binnen het bedrijf optimaliseren.

digitalisering

Binnen 5 jaar digitaal?

Meer dan 1.600 MKB ondernemers in Europa vinden de inzet van technologie de grootste prioriteit om flexibeler te kunnen werken. 52% gelooft zelfs dat als ze niet investeren in technologie en meegaan in de trend van flexibiliteit, ze binnen 5 jaar failliet zullen zijn. Over 5 jaar werken we plaats, tijd- en device onafhankelijk, dat betekent dat het hoog tijd is om een switch te maken en optimaal in te spelen op deze ontwikkeling in de markt.

Hoe zet je de juiste stap?

Maar is niet iedereen allang digitaal? In de praktijk valt dit toch nog steeds tegen. Voor veel bedrijven is het ondanks de toenemende noodzaak, nog steeds een grote stap om de knop volledig om te zetten.  Het vereist binnen een bedrijf de durf om grenzen te verleggen en een open cultuur waarin innovatie en vernieuwing wordt omarmd. Dit moet worden gecombineerd met het introduceren van nieuwe technologieën, de juiste middelen en voldoende begeleiding.

Is jouw bedrijf al volledig gedigitaliseerd? Doe deze korte test om meer inzicht te krijgen.

Of je nu overweegt om een stap in de juiste richting te zetten, of al goed onderweg bent, je kunt bij een adviseur terecht voor de juiste oplossingen. Zij hebben de tools, service, kennis en kunde om jouw werkplek naar de next level van digitalisering te tillen.

Waar sta jij in de race van digitalisering?digitalisering

Downloads bij dit artikel

  • Onderzoeksrapport: ‘Empowering Digital Workplaces’Rapport

    Personeel slimmer en beter laten werken door middel van vernieuwende technologie klinkt mooi en veelbelovend. Dit rapport gevuld met inzichten en onderzoeksresultaten geeft je in één keer het volledige overzicht. Een breed onderzoek onder 3.600 Europese werknemers: hun gedachtes en mening rond het onderwerp digitalisering, de rol hierbij van hun werkgevers en het management.

  • Gratis handleiding voor digitaal werkeneBook

    Bespaar tijd, kosten en creëer efficiency: digitaliseer uw zakelijke documenten en start met digitaal werken. Het e-book ‘Documenten digitaliseren’ biedt inzichten, tips en eye-openers. Download het e-book hier.

  • Digitaal samenwerkeneBook

    Online samenwerken is tijd- en kostenbesparend en productief. Het scheelt reiskosten, reistijd, ondersteunt de creativiteit en is efficiënt. Download het e-book ‘Digitaal samenwerken’ en lees er alles over.

Riley van Drongelen Documentoplossingen voor kosten, tijd en milieubesparingen

Elke nieuwe uitdaging is een trede van de trap naar succes. Het enige wat je moet doen is omhoog lopen.

Reageer ook

Reacties 0


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageer ook