128
0
0
datalek

We hebben een datalek, wat nu?

Als persoonsgegevens op straat komen te liggen, wordt snel gesproken over een datalek. Klopt dat wel altijd? Wat doe je als er inderdaad een datalek is, en hoe voorkom je het?

Lees het hier
74
0
0
videovergaderen

6 tips over videovergaderen

Sommige organisaties halen niet het maximaal rendement uit hun investeringen in videoconferentiesystemen. Eén van de oorzaken is dat bedrijven denken dat ze niets hoeven te doen om hun werknemers het nieuwe videoplatform te laten gebruiken. Wil jij videovergaderingen ten volle benutten?

Lees de tips
215
0
0
Zeg meer met kleur

Geef kleur aan je business

Onderzoek toont aan dat documenten in kleur meer impact hebben. Kleur draagt bij aan de merkherkenning en imagoversterking van je bedrijf. Met kleur verhoog je de zichtbaarheid van producten en diensten én breng je de boodschap van documenten beter over de bühne bij relaties. Kortom, je maakt meer impact met kleur.

Lees waarom
99
0
0
Print Pakt tijdens de DDW

Print en design inspireren elkaar tijdens DDW

De grafische bedrijfstak beschikt over meer creatieve mogelijkheden dan ooit. Toch valt het niet altijd mee om de creatieve ontwerpers en bureaus daarvan te overtuigen. Het is goed dat beide werelden nu opnieuw samenkomen tijdens Print Pakt Live op de Dutch Design Week.

Lees waarom