Controle over je enterprise-outputomgeving

 • 109
 •  2
 • 2 min
 • 14 apr 2020
Controle over je enterprise-outputomgeving 1

Controle over je enterprise-outputomgeving

 • 109
 •  2
 • 2 min
 • 14 apr 2020

Enterprise-output omgevingen kunnen sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de grootte van de organisatie, de communicatiedistributiemethoden en de bedrijfssystemen die worden gebruikt. Middelgrote tot grote bedrijven die beschikken over aanzienlijke IT-infrastructuren, verdeeld over verschillende locaties en informatievolumes die integratie vereisen om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen, kun je omschrijven als enterprise output omgeving. Deze omgevingen zijn vaak complex en de IT-medewerkers die erin werken, zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ze te automatiseren, en efficiënt en veilig te maken.

De informatie die door een onderneming stroomt, bestaat nog steeds vaak uit geprint materiaal. Zelfs met alle digitale technologie die we tegenwoordig binnen handbereik hebben (zoals mobiele telefoons, tablets, virtuele assistenten zoals Alexa en draagbare technologie). Er is iets aan print, waardoor mensen het blijven gebruiken. Of het nu is vanwege de overdraagbaarheid, leesbaarheid, het gemak of dat wet- en regelgeving het vereist.

Dit is de reden waarom er sprake is van een groot aantal printoutput stromen in een enterprise-printomgeving. Zowel vanuit de Office omgeving, als vanuit de verschillende enterprise applicaties zoals SAP.  De schaal en complexiteit van deze processen en de afhankelijkheid van je bedrijfsprocessen van deze infrastructuur maakt deze print output processen bedrijfskritiek en vraagt daarmee het nodige aan je IT-afdeling.

Een betere technologie

Wat als er nu eens een betere manier zou zijn, een betere technologie. Een technologie die de enterprise-outputomgeving vereenvoudigt en de bedrijfszekerheid verhoogt, terwijl de kosten worden verlaagd?

Wat als je IT-beheerders vanuit één centraal punt inzicht hebben in de printjobs en printers en over tools kunnen beschikken om knelpunten en printproblemen snel te verhelpen?

Stel je eens voor dat je een EOM-oplossing (Enterprise Output Management) zou hebben die de output omgeving centraal beheert en proactief monitort? De oplossing ligt binnen handbereik!

Controle over je enterprise-output

Krijg weer controle over je enterprise-output door een softwareoplossing te implementeren die centraal overzicht en real-time inzicht geeft in de output omgeving en deze proactief monitort. De IT-helpdesk heeft dan een beheerstool om incidenten snel op te sporen en te verhelpen. De oplostijd vermindert drastisch, waardoor de bedrijfszekerheid wordt verhoogd en IT kosten verlaagd. De oplossing is geschikt voor alle platformen en werkt met alle enterprise applicaties, waaronder SAP, Oracle en legacy systemen.

Download dit gratis whitepaper en leer hoe je jouw enterprise-ouputproblemen kunt vereenvoudigen en oplossen.


Huib Kolen 1

Huib Kolen (auteur) Als marketeer ben ik geïnteresseerd in technologie, maatschappelijke ontwikkelingen en hoe dit onze behoeften en manier waarop we werken verandert. Ik help organisaties graag vooruit in het optimaal werken en laat professionals samenwerken zodat i...

Whitepaper

Taking Control of Enterprise Output Management

 1. Hoe voorkom je printproblemen bij bedrijfskritische processen?
 2. Waarom heb je een Enterprise Output Management systeem nodig?
 3. Wat verandert er voor gebruikers?
 4. Hoe kun je inspelen op de huidige wensen en behoeften?
Download

Kennisbank