Hoe sta jij in de race van digitalisering?

  • 466
  •  4
  • 2 min
  • 12 jun 2018
digitaliseren test

Hoe sta jij in de race van digitalisering?

  • 466
  •  4
  • 2 min
  • 12 jun 2018

Bij digitalisering kun je denken aan; documenten digitaliseren, videovergaderen, processen automatiseren, etc. In de basis gaat het om een noodzakelijke duurzame oplossing; we willen af van het gebruik van papieren documenten. Daarnaast kun je met digitalisering kosten besparen en processen binnen het bedrijf optimaliseren.

digitalisering

Binnen 5 jaar digitaal?

Meer dan 1.600 MKB ondernemers in Europa vinden de inzet van technologie de grootste prioriteit om flexibeler te kunnen werken. 52% gelooft zelfs dat als ze niet investeren in technologie en meegaan in de trend van flexibiliteit, ze binnen 5 jaar failliet zullen zijn. Over 5 jaar werken we plaats, tijd- en device onafhankelijk, dat betekent dat het hoog tijd is om een switch te maken en optimaal in te spelen op deze ontwikkeling in de markt.

Hoe zet je de juiste stap?

Maar is niet iedereen allang digitaal? In de praktijk valt dit toch nog steeds tegen. Voor veel bedrijven is het ondanks de toenemende noodzaak, nog steeds een grote stap om de knop volledig om te zetten.  Het vereist binnen een bedrijf de durf om grenzen te verleggen en een open cultuur waarin innovatie en vernieuwing wordt omarmd. Dit moet worden gecombineerd met het introduceren van nieuwe technologieën, de juiste middelen en voldoende begeleiding.

Is jouw bedrijf al volledig gedigitaliseerd? Doe deze korte test om meer inzicht te krijgen.

Of je nu overweegt om een stap in de juiste richting te zetten, of al goed onderweg bent, je kunt bij een adviseur terecht voor de juiste oplossingen. Zij hebben de tools, service, kennis en kunde om jouw werkplek naar de next level van digitalisering te tillen.


Erica van den Biggelaar 1

Erica van den Biggelaar (auteur) Niets is zo blijvend als verandering. Maar ondanks dat worden bij veel organisaties “repeterende” bedrijfsprocessen dagelijks (handmatig) nog steeds op dezelfde manier uitgevoerd. Ik daag mensen, organisaties en mezelf graag uit om samen te kijken...

Kennisbank